|
Təklifləriniz
|
| WolfmaN_AZE |
Göndərilmişdir 04/12/2009 06:30
|

Baş İdarəçi

İsmarıclar: 5482
Qeydiyyat tarixi: 19.02.08
|
Vasif, suallara cavab vermək dedikdə bunu nəzərdə tutmuşdum la bilsin ki, hər hansı bir nəfərin bu proqramla bir problemi oldu, onu yazacaq həmin yerdə.Sən həmin problemi həll edə biləcəksən?Verdiyi sualları cavablandıra biləcəksən?
| Vətənin Keşiyində... | |
| |
|
|
| VasiF QuliyeV |
Göndərilmişdir 04/12/2009 18:59
|

Paylaşan Photoshopçu

İsmarıclar: 1318
Qeydiyyat tarixi: 15.04.08
|
Bəli Əlbətdə Qardaş.
Əlimdən Gələni Edəcəm.
Ama Yenə Də Siz Bilərsiniz.
Açmayaq Desəz Anlayaram Sizi.
 |
| |
|
|
| WolfmaN_AZE |
Göndərilmişdir 04/12/2009 19:38
|

Baş İdarəçi

|
Fikirləşib, nəticəni bildirərik, İnşallah! 
Diqqətinə və təklifinə görə təşəkkürlər!
| |
|
|
| VasiF QuliyeV |
Göndərilmişdir 04/12/2009 20:27
|

Paylaşan Photoshopçu

İsmarıclar: 1318
Qeydiyyat tarixi: 15.04.08
|
Birşey Deyil Fərhad Buyur Qardaş.
Məqsədim Forumun İmkanlarının Daha Da Genişlənməsi, Forum Üzvlərinin Daha Çox Məlumat sahibi Olmasıdır.
Qərarınız Nə Cür Olursa Olsun Buna Hörmətlə Yanaşıram.
Nəticədə Siz İdarə Heyətisiniz Və Nəyin Doğru Nəyin yalnış Olduğunu Siz aha Yaxşı Bilərsiniz.
 |
| |
|
|
| Fedai |
Göndərilmişdir 04/13/2009 18:48
|

Usta Photoshopçu

İsmarıclar: 3264
Qeydiyyat tarixi: 20.10.08
|
NicaT nikli istifadəçinin banlanmasını təklif edirəm.Son ismarıcı "Qızların ilk görüşü" bölməsində və o cümlədən əvvəlki dəfələrlə olan qayda pozuntularını nəzərə alaraq bu təklifi irəli sürdüm. |
| |
|
|
| Smile |
Göndərilmişdir 04/13/2009 18:54
|

Usta Photoshopçu

İsmarıclar: 5208
Qeydiyyat tarixi: 04.03.08
|
Mən də o istifadəçini qovulmağını təklif edərdim. Artıq ikinci dəfədir burdakı istifadəçilərə hörmətsiz yanaşdığının şahidi olmuşam. Axırıncı elədiyi hərəkət isə ona heç cürə haqq qazandıra bilməz..
Düzəltdi: Smile tarix: 04/13/2009 18:57
|
| |
|
|
| Araz Eyyubov |
Göndərilmişdir 04/13/2009 19:00
|

Baş İdarəçi

İsmarıclar: 1870
Qeydiyyat tarixi: 16.02.08
|
Xəbərdar etdiyinzi üçün təşəkkürlər. Nicat adlı istifadəçi forumdan birdəfəlik uzaqlaşdırılmışdır.
- Dünyada xeyir iş görməyən insan əbəs yerə yaşayır... (C.Fuller)
- Forumun qaydalarını MÜTLƏQ OXU!
- Öz ƏLİFBAmızla YAZ!
- Layihə haqqında |
| |
|
|
| Hesen_aga |
Göndərilmişdir 04/14/2009 10:52
|

Usta Photoshopçu

İsmarıclar: 6529
Qeydiyyat tarixi: 24.02.08
|
Mən də Fedai və Smile`a qatılıram...Onun bu forumdakı istifadəçilərə qarşı hörmətsizliyinə görə burda ona yer yoxdu!KoLGe təklifi nəzərə aldığına görə təşəkkür!

"Хочешь изменить мир-начни с себя"
"Несмотря на то, что происходит с тобой, на что тебя толкает жизнь, главное — оставаться человеком" |
| |
|
|
| Smile |
Göndərilmişdir 04/15/2009 15:29
|

Usta Photoshopçu

İsmarıclar: 5208
Qeydiyyat tarixi: 04.03.08
|
Qrafika.az üçün dəstəyə mən hazır....
Smile
|
| |
|
|
| HaciliZiya |
Göndərilmişdir 04/17/2009 15:18
|

Paylaşan Photoshopçu

İsmarıclar: 1106
Qeydiyyat tarixi: 17.12.08
|
Yeni bir təklifim var, elə indicə ağlıma gəlib . Bəlkə yeni bir bölmə açılsın, orada hər həftə bir movzu qoyulsun və həmin movzuya aid PS işləri hazırlansın üzvlər tərəfindən, ən yaxşı işləyənə bir nəsə verilsin, ya həftənin ən yaxşı Photoshop-çusu adı verilərək saytın ana səhifəsinə yerləşdirilsin. Bu istiqamətli bir şey. Fikrin yaxşı olmayan tərəflərini kimin ağlına gəlirsə desin və o cür olsun.
Axı biz Türkük... |
| |
|
|
| Hesen_aga |
Göndərilmişdir 04/18/2009 09:46
|

Usta Photoshopçu

|
Ziya, buna dair forumda Yarışlar bölməsi artıq var..
Düzəltdi: Hesen_aga tarix: 04/18/2009 09:47

"Несмотря на то, что происходит с тобой, на что тебя толкает жизнь, главное — оставаться человеком" |
| |
|
|
| HaciliZiya |
Göndərilmişdir 04/18/2009 13:20
|

Paylaşan Photoshopçu

|
Mən deyirdim yəni hər həftə keçirilsin, üzvlərə daha da maraqlı olsun forum, həm də photoshop üzərində çalışmalar daha çoxalsın...
Axı biz Türkük... |
| |
|
|
| Araz Eyyubov |
Göndərilmişdir 04/18/2009 13:38
|

Baş İdarəçi

İsmarıclar: 1870
Qeydiyyat tarixi: 16.02.08
|
HacılıZiya, təşəkkürlər.
Server məsələsini həll edim, tezliklə bu təklif haqqında konkret fikrimizi bildirəcəyik. Yaxşı ideyadır. Amma bir az ətraflı düşünmək lazımdır.
Diqqətinə görə təşəkkürlər.
- Dünyada xeyir iş görməyən insan əbəs yerə yaşayır... (C.Fuller)
- Forumun qaydalarını MÜTLƏQ OXU!
- Öz ƏLİFBAmızla YAZ!
- Layihə haqqında |
| |
|
|
| HaciliZiya |
Göndərilmişdir 04/18/2009 13:39
|

Paylaşan Photoshopçu

|
Çox sağolun, inşallah düzələr işlər...
Axı biz Türkük... |
| |
|
|
| Snow_Queen |
Göndərilmişdir 05/31/2009 19:19
|

Yeni

İsmarıclar: 50
Qeydiyyat tarixi: 26.05.09
|
Hörmətli idarə heyət!
İlk öncə əməyinizə sağlıq, əziyyətinizə sağlıq.. Heç zaman yorulmayasınız.. İlk Azərbaycan saytıdır ki, burada özümü rahat hiss etdim.. Həmişə əcnəbi saytlarında fəaliyyət göstərirdim.. Və fikirləşirdim ki, onsuzda bizimkilər heç nə etmək istəmirlər.. Siz məni, həqiqətə, yanıltdınız.. Bunun üçün sizi təbrik etməliyəm, elə deyilmi? 
İndi isə təklifimi demək istərdim. Məncə forumun dizaynı və ümumiyyətlə rəng çalarlarında dəyişiklik etsəniz əla olardı.. Ağ rəng həmişə məni yorub, ancaq bunu sırf özüm üçün istəmirəm.. Düşünürəm ki, digər userlər də mənimlə razılaşarlar.. Hərəmiz bir işi edib, forumu analoqu olmayan forum halına gətirə bilərik.. Görün nə qədər istedadlı dizaynerlərimiz var.. Lütfən, fikrimin üzərində bir az düşünün...
Hörmətlə... |
| |
|
|
| WolfmaN_AZE |
Göndərilmişdir 06/01/2009 04:51
|

Baş İdarəçi

|
Xoş sözlərinə və təklifinə görə təşəkkür edirəm! 
Ağ rəngə özümüz üstünlük vermişik ki, oxumaq insanı yormasın.Əks təqdirdə mənim kimi insan ağ etməzdi. Qara daha yaxşıdır. O ki, qaldı forumun dizaynının dəyişməsinə,güman edirəm ki, əsgərliyə getdiyimə görə yaxın 1 ildə heç bir dəyişiklik olmayacaq.Ancaq dəyərli sayt dizaynı təklifi olsa əminəm ki, Araz bunu dəyərləndirər.Mən öz razılığımı indidən bildirirəm.Ancaq sayt dizyan etdikdə sayt gözəl görünməklə yanaşı,maksimum dərəcədə yüngül olmalıdır.Yəni tez açılmalıdır və çoxlu rənglərdən ibarət olub, insanların gözlərini və beynini yormamalıdır.Bütün bunlar nəzərə alınaraq sayt dizaynları göndərə bilərsiniz.
Ümidvaram ki, izah edə bildim.
Hörmətlə,
| |
|
|
| Snow_Queen |
Göndərilmişdir 06/01/2009 09:42
|

Yeni

İsmarıclar: 50
Qeydiyyat tarixi: 26.05.09
|
WolfmaN_AZE tərəfindən yazılıb
Xoş sözlərinə və təklifinə görə təşəkkür edirəm! 
Ağ rəngə özümüz üstünlük vermişik ki, oxumaq insanı yormasın.Əks təqdirdə mənim kimi insan ağ etməzdi. Qara daha yaxşıdır. O ki, qaldı forumun dizaynının dəyişməsinə,güman edirəm ki, əsgərliyə getdiyimə görə yaxın 1 ildə heç bir dəyişiklik olmayacaq.Ancaq dəyərli sayt dizaynı təklifi olsa əminəm ki, Araz bunu dəyərləndirər.Mən öz razılığımı indidən bildirirəm.Ancaq sayt dizyan etdikdə sayt gözəl görünməklə yanaşı,maksimum dərəcədə yüngül olmalıdır.Yəni tez açılmalıdır və çoxlu rənglərdən ibarət olub, insanların gözlərini və beynini yormamalıdır.Bütün bunlar nəzərə alınaraq sayt dizaynları göndərə bilərsiniz.
Ümidvaram ki, izah edə bildim.
Hörmətlə,
Əvvəlcə, əsgərliyə gedirsinizsə, sağ -salamat dönəsiniz..
Sonda isə, ağ fonu fayl ölçüsü sıxılmış arxa fonu üçün nəsə edə bilərəm.. Çalışaram əsəbləri sakitləşdirən tekstura düzəldəm... Saytınızın adına uyğun Loqo da düzəltməyə çalışacağam.. Ancaq Photosho-az, yoxsa Qrafika.az olsun bilmirəm?
Ancaq , lütfən belə fonda qalmasın.. Bir az eqoistlik kimi çıxmasın, amma mənim gözlərim ağ fona baxanda çox ağrıyır və tez yorulur..  |
| |
|
|
| Hesen_aga |
Göndərilmişdir 06/01/2009 10:56
|

Usta Photoshopçu

|
Qrafika.az -la bağlı loqo olsa daha gözəl olar

| |
|
|
| Lemuria |
Göndərilmişdir 06/04/2009 11:43
|

Yeni

İsmarıclar: 79
Qeydiyyat tarixi: 28.05.09
|
Balaca bir təklifim var,deməli,bir mövzunu açdıqda 1-ci səhifə açılır,gərək bir də sonuncu səhifəyə gedəsən,elə edə bilərik mi ki,mövzuya basanda elə sonuncu səhifə açılsın?) |
| |
|
|
| MusaEfendi |
Göndərilmişdir 06/04/2009 12:11
|

Usta Photoshopçu

İsmarıclar: 5237
Qeydiyyat tarixi: 22.05.08
|
Aşağıdakı kimi edin.
... |