09/08/2010 12:34

Giriş
İstifadəçi adı

Şifrə

[ QEYDIYYAT ]

[ Şifrəmi unutmuşam ]
Reklam
Sayğac

ILK-10 Azeri Website Directory
Security System 1.8.6 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Reklam

3ds.az - Azərbaycanın 3D Peşəkarlarının portalı

Mövzunu göstər
Bu bölməni kimlər izləyir? 1 qonaq
 Mövzunu çap et
Təklifləriniz
Lemuria
Göndərilmişdir 06/04/2009 12:51

Yeni

İsmarıclar: 79
Qeydiyyat tarixi: 28.05.09

Aydındır,təşəkkür edirəm=)

2lemuria.deviantart.com
flee
Göndərilmişdir 06/04/2009 21:17

Photoshopçu

İsmarıclar: 694
Qeydiyyat tarixi: 21.10.08

Ziya nın təklifi mənimdə xoşuma gəldi..bu fikri məndə dəstəkləyirəm..

realmadridfc.azersayt.com
WolfmaN_AZE
Göndərilmişdir 06/05/2009 12:21

Baş İdarəçi

İsmarıclar: 5482
Qeydiyyat tarixi: 19.02.08

Loqo düzəltməyə ehtiyac yoxdu.Çünki artıq loqomuz var.Həm bunun üzərində yetərincə əziyyət də çəkmişəm.Əgər, interface hazırlamaq istəyirsinizsə, nəzərinizdə tutduğunuz interface`i hazırlayıb mənim mail ünvanıma yollayın.Baxıb fikirlərimi mütləq bildirirəm.Smile

Hörmətlə,

| Vətənin Keşiyində... |

http://namflow.deviantart.com
Snow_Queen
Göndərilmişdir 06/06/2009 13:02

Yeni

İsmarıclar: 50
Qeydiyyat tarixi: 26.05.09

OK! Ehtiyac yoxdursa, etmərik.

WolfmaN_AZE
Göndərilmişdir 06/08/2009 05:49

Baş İdarəçi

Burda inciməli bir şey yoxdur!Siz gərək məni anlayışla qarşılayasınız.Mən sizin əl işlərinizdə indiyə qədər nə loqo nə də sayt dizaynı görməmişəm(bəlkə də var, nəzərimdən qaçıb ).Bunlar çox asan görünsə belə, əslində o qədərdə asan iş deyil.Bu dizaynda ayrı bir istiqamətdir, gərək hər zaman araşdırma edilib, öyrənilsin.Mən sizə aid heç bir loqo görməyə-görməyə necə sizə etibar edə bilərəm ki, loqo düzəldin? Sözün düzü heç sayt dizaynıda görməmişəm, amma buna baxmayaraq sizdən sayt dizaynı işləyib e-mail ünvanıma göndərməyinizi istədim.Əgər, bir əvvəlki ismarıcda qeyd etdiyim keyfiyyətlər olsaydı sevə-sevə bunu qəbul edərdik.Ümidvaram ki, fikrimi izah edə bildim.

Hörmətlə,

Düzəltdi: Araz Eyyubov tarix: 06/08/2009 11:49
| Vətənin Keşiyində... |

Araz Eyyubov
Göndərilmişdir 06/08/2009 11:54

Baş İdarəçi

İsmarıclar: 1870
Qeydiyyat tarixi: 16.02.08

Loqo eyni qalmaq şərti ilə başqa interfeyslər hazırlamaq mümkün deyil ki, məgər?

Snow_Queen inciməyib ay Fərhad Wink İnciməli nə var ki? Smile

İnterfeys hazırlayıb göndərin əgər kriteriyalara uyarsa, o interfeysdən bir şeylər hazırlayaram Smile

P.S. Dİzaynerlərin hərəsi bir rəng çaları və bir dəsti xəttin "xəstəsi" olur Smile Ona qalsa, hər dizayner üçün ayrı interfeys lazımdır Grin Məsələn, FƏrhada qalsa idi indi qap-qara bir saytda idik Smile

Sayt görünüşü necə olmalıdır?
1. Parlaq olmayan, oxumağı çətinləşdirməyən rənglər...
Ağ rəng dünyada ən çox istifadə olunan rəngdir... Ağ üzərində qara insanı yormur... Qara üstündə ağ isə gözlərə təcavüzdür...
2. Maksimal dərəcədə yüngül olmalıdır... 
KiŞi Qırığı - Dünyada xeyir iş görməyən insan əbəs yerə yaşayır... (C.Fuller)
Qaydaları oxu - Forumun qaydalarını MÜTLƏQ OXU!
Angry - Öz ƏLİFBAmızla YAZ!
maç - Layihə haqqında

www.qrafika.az
Snow_Queen
Göndərilmişdir 06/08/2009 13:35

Yeni

WolfmaN_AZE, əgər mənə istinad edib yazmısınızsa, mən inciməmişəm Smile Qətiyyən. Dizaynerin heç inciməyə də vaxtı olmur.. Belə izah edim, yanlış anlaşılmasın, sadəcə, "bacarığı göstərmək istəyi" həvəsi idi.. Düşünrəm ki. bu hamıda var Smile Xüsusən də, dizaynerlərdə bu daha ehtiraslı olur.. Əlbəttə, özümə dizayner yox, "dizayner" deməliyəm, çünki hər gün başa düşürəm ki, mənimm bilmədiyim nə qədər şey var...

Sadəcə, istəmişdim, bir şans verilsin, nəsə öz ideyamı işə salıb nəsə bəyəndirə biləm Smile O da qaldı..

Ağ rəng sayt üçün ideal rəngdir, ancaq mən eqoistlik edib, demişdim ki, gözlərimi yoran rəngdir.. Sadəcə, saytdan rəngə görə yorulub qaçmaq istəmirəm.. Ən azı sizi dəstəkləyənlərdən biriyəm.. Smile

Mən hazırlamışdım arxa fon üçün tekstura kimi yaşıl rəngin tünd çalarından və bir balaca sadə effektlər.. Ancaq , sizin şərhinizdən sonra qərarımı dəyişdim, daha yerləşdirmək istəmədim..

Hörmətlə..

Snow_Queen
Göndərilmişdir 06/08/2009 13:39

Yeni

Bu arada, Loqotip üçün dediklərinizi indi oxudum.. Mənim işlərim arasında loqotiplər var.. Buyurub, baxa bilərsiniz.. Loqotip hazırlamaq haqqında isə texniki və qayda-qanunlarını bilirəm.. Yəni dərsini almışam onun.. Bəzi saytların və jurnalların da Loqotiplərini hazırlamışam.. Öyünmək kimi çıxmasın, elə də pis alınmayıb.. Smile

WolfmaN_AZE
Göndərilmişdir 06/08/2009 14:01

Baş İdarəçi

Yuxarıda da qeyd etmişəm, interface işləyib göstərdiyim e-mail ünvanına göndərə bilərsiniz.Əl işləriniz bölməsinə baxdım amma bəhs etdiyiniz loqoları görə bilmədim.Mümkünsə mənə link verərdiniz və hansı saytlara, jurnallara loqo düzəltmisiniz adlarını da qeyd etsəniz, çox gözəl olar.Xüsusilə, bir şey maraqlı gəldi, loqo dərslərini kimdən almısınız?
| Vətənin Keşiyində... |

Snow_Queen
Göndərilmişdir 06/08/2009 17:03

Yeni

WolfmaN_AZE tərəfindən yazılıb
Yuxarıda da qeyd etmişəm, interface işləyib göstərdiyim e-mail ünvanına göndərə bilərsiniz.Əl işləriniz bölməsinə baxdım amma bəhs etdiyiniz loqoları görə bilmədim.Mümkünsə mənə link verərdiniz və hansı saytlara, jurnallara loqo düzəltmisiniz adlarını da qeyd etsəniz, çox gözəl olar.Xüsusilə, bir şey maraqlı gəldi, loqo dərslərini kimdən almısınız?

Mən heç kəsin e-mailini işimi göndərmirəm! Lazım gəlsə, burada yerləşdirərdim. Bir ətək şərh yazmışdım yuxarıda.
Bir dəki mən nə üçün sübut etməliyəm ki, nəyisə etmişəm?! Hər halda kimisnə əmri ilə hərəkət etmirəm.

Loqo dərsini isə Zaur Babayevdən və müxtəlif dərsliklərdən öyrənmişəm!

Ümid edirəm, hər şey aydın oldu!

Araz Eyyubov
Göndərilmişdir 06/08/2009 18:31

Baş İdarəçi

Hörmətli Snow_QueenFərhad bəy məsələyə konstruktiv tərəfdən yaxınlaşmanızı rica edirəm.

Burada əslində problemli bir şey yoxdur.

Snow_Queen, bir müddət öncə qrafika üçün loqolar hazırlandı və o loqolar içindən bu loqo-u seçdik.
qrafika.az/images/qrafika.jpg

Zənnimcə loqo uğurludur, insanların yaddaşında qalması lazımdır buna görə də loqo dəyişmək kimi bir ehtiyac yoxdur.

İstənilən halda hər zaman istifadəçilərin fikirlərini və düşüncələrini nəzərə alırıq ən azından buna imkanımız daxilində çalışırıq. Sizin timsalınızda bir istifadəçinin layihə ilə maraqlanması, yüksək qiymətləndirməsi və yardım etmək istəməsi çox gözəl haldır.

Burada problem Fərhad bəylə sizin aranızda yaşanan fikir anlaşılmamazlığıdır. Heç kəs siizn əl işinizin pis olduğuna və ya pis olacağına ümumiyyətlə əl işiniz barədə bir söz demir. Siz hazırlayın əgər yuxarıda yazdığımız kriteriyalara uyğun olsa, inan və əmin olun ki, o interfeysə keçəcəyik.

Yenə də deyirəm ki, söhbət burda məhz loqonun dəyişilməməsindən qaynaqlandı. Bunu sadəcə anlaşılmazlıq kimi qiymətləndirirəm. Smile

Bu forumu digərilərindən fərqləndirən bir neçə xüsusiyyət varsa, onun biri və bəlkə də birincisi bu forumdakı abu havadır. Bu cür yanlış anlaşılmaların ara sıra olması normaldır Smile

Sonuncu ismarıcınızda incik düşdüyünüzü duydum. İnciməmənizi rica edirəm. Wink

Hörmətlə. 
maç - Layihə haqqında

www.qrafika.az
Snow_Queen
Göndərilmişdir 06/08/2009 20:09

Yeni

KoLGe, axı mən loqo deyil fon üçün təklif etmişdim...
İncimirəm heç nədən, sadəcə, sözüm anlaşılmayanda özümü katastrofda hiss edirəm və əsəblərim tarım kimi gərilir..

Məni başa düşdüyünüz üçün təşəkkür edirəm sizə.. Digər idarəçi ilə də konfilikt deyil, fikir məxrəcinə gəlməyə çalışırdım..

Dediyiniz kimi, interfeys üçün hazırladığım fonu yerləşdirəcəyəm, lazım gələrsə PSD göndərəcəyəm, özünüz layiq gördüyünüz dəyişikliyi edin, və təbii ki, bəyəndiyiniz halda istədiyiniz yerdə istifadə edin..

Mən təkcə bu fikri ifadə etmişdim ki, ağ rəng gözlərimi dəhşət dərəcədə yorur. Bu qədər!

Araz Eyyubov
Göndərilmişdir 06/08/2009 20:23

Baş İdarəçi

Bax görürsüz deyirdim axl ki, burda ancaq və ancaq yanlış anlaşılma var Smile

Hazırladığınız qrafiki və fikirlərinizi yazıb forumda əl işini zbölməsinədə yerləşdirin. Mütləq dəyərləndirəcəyik. Müəyyən bir qrup insna var ki, onlar ağ rəngi bəyənmir ya da sevmir Smile

Əgər hazırladığınız dizayn ağ rəngi sevməyənlərin hamısının xoşuna gəlsə ikinci interfeysi işə salarıq kim hansını istəsə onu istifadə edər Smile
maç - Layihə haqqında

www.qrafika.az
MusaEfendi
Göndərilmişdir 06/09/2009 15:09

Usta Photoshopçu

İsmarıclar: 5237
Qeydiyyat tarixi: 22.05.08

Snow_Queen nin təklifi maraqlıdır.Smile

Səbrsizliklə gözləyəcəm.

...

http://musaefendi.wordpress.com/
Smile
Göndərilmişdir 07/03/2009 14:09

Usta Photoshopçu

İsmarıclar: 5208
Qeydiyyat tarixi: 04.03.08

Dostlar bu saytda artıq bir ildən çoxdur ki, fəaliyyət göstərirəm. İnşAllah bu təklifimi nəzərə alarsınız. Avatarların altında yazılan "Usta Photoshopçu" sözünü götürərdiniz. Çünki bu söz yazılan ismarıclara görədir. Mən də ki maşallah hər mövzuya şərh yazıramGrin İsmarıcı çox olanlardan biri mənəm amma Photoshopdan elə də dərin biliyə, usta olacaq qədər dərin biliyə malik deyiləm. Bu sözün əsl usta Photoshopçuların avatarının aşağısında yazılması daha doğru olardı.

Diqqətinizə görə təşəkkürSmile

i057.radikal.ru/0909/8d/9332dedc2b84.png

Smile
Göndərilmişdir 07/04/2009 19:41

Usta Photoshopçu

Təklifimə niyə baxan olmadı kiiFrown

Zeyneb
Göndərilmişdir 07/04/2009 19:42

Öyrədən Photoshopçu

İsmarıclar: 1883
Qeydiyyat tarixi: 03.04.08

yalan demə...o gün sənin yanında baxmadım??Grin

http://www.zainab.org/v5/
Smile
Göndərilmişdir 07/04/2009 19:45

Usta Photoshopçu

Mən məsul şəxsləri nəzərdə tuturdumGrin

Zeyneb
Göndərilmişdir 07/04/2009 20:04

Öyrədən Photoshopçu

İsmarıclar: 1883
Qeydiyyat tarixi: 03.04.08

onda elə yazardın...sifət.....

http://www.zainab.org/v5/
Araz Eyyubov
Göndərilmişdir 07/04/2009 20:34

Baş İdarəçi

Smile, təşəkkürlər.

Nəzərə almağa çalışacam. Amma bu yaxın ərəfədə söz vermirəm.

Baş qarışıq olduğu üçün mövzuları mütəmadi izləyə bilmirəm. Üzrlü hesab edin. Bu cür mövzu olanda bir başa Pm-lə xəbər də edə bilərsiniz ki, filan mövzuda təklif vermişəm deyə Wink
maç - Layihə haqqında

www.qrafika.az
Foruma keç:

Oxşar mövzular
Mövzu Forum Cavablar Son ismarıc
Şikayətləriniz Təklifləriniz, şikayətləriniz və İradlarınız 18 07/20/2010 16:00
Suallarınız və problemləriniz Fotoqrafiyada kömək 112 05/24/2010 18:50
İstəkləriniz Fotoqrafiyada kömək 53 03/13/2009 14:26
Bürcləriniz .A? formatında Vectorial Clipartlar 1 04/10/2008 16:33