09/08/2010 13:05

Giriş
İstifadəçi adı

Şifrə

[ QEYDIYYAT ]

[ Şifrəmi unutmuşam ]
Reklam
Sayğac

ILK-10 Azeri Website Directory
Security System 1.8.6 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Reklam

3ds.az - Azərbaycanın 3D Peşəkarlarının portalı

Mövzunu göstər
Bu bölməni kimlər izləyir? 1 qonaq
 Mövzunu çap et
Fotokameranı necə seçək
FAN
#81 İsmarıcı çap et
Göndərilmişdir 05/04/2009 05:56

Yeni

İsmarıclar: 128
Qeydiyyat tarixi: 05.03.09

Habib Muradov tərəfindən yazılıb

4 Gb-lıq kifayət edər. HC(High Capasity) 4 dən yuxarı olanlardır. Əsas fərq isə tutumdadır.

Başa düşdüyüm qədər mənə HC lazım deyil, sadəcə SD işimə yarayar hə? Onuda deyim ki artıq qidalandırıcı qurğu və Varta akumlyatorunu aldım Smile

Habib Muradov
#82 İsmarıcı çap et
Göndərilmişdir 05/04/2009 06:47

İdarəçi

İsmarıclar: 3663
Qeydiyyat tarixi: 05.05.08

FAN tərəfindən yazılıb

4 Gb-lıq kifayət edər. HC(High Capasity) 4 dən yuxarı olanlardır. Əsas fərq isə tutumdadır.

Başa düşdüyüm qədər mənə HC lazım deyil, sadəcə SD işimə yarayar hə? Onuda deyim ki artıq qidalandırıcı qurğu və Varta akumlyatorunu aldım Smile

Bunu özün də təyin edə bilərsən. Bu barədə danışməşıq. Böyük tutum lazımdırsa HC al. Amma 4 Gb kifayətdir.

http://habibmuradov.blogspot.com/
FAN
#83 İsmarıcı çap et
Göndərilmişdir 05/07/2009 05:46

Yeni

Habib mən indi baxıram ki aldiğım akumlyatorun üstündə 1.2 v yazılıb. Amma internetde yazırlar ki aparat 1.5 v-lu akumlyatorlarla işləyir. İndi aldigim yararsızdı ya yox? Aldıgım Varta 2500 Ni-MH 1.2 v

Habib Muradov
#84 İsmarıcı çap et
Göndərilmişdir 05/07/2009 06:28

İdarəçi

FAN tərəfindən yazılıb
Habib mən indi baxıram ki aldiğım akumlyatorun üstündə 1.2 v yazılıb. Amma internetde yazırlar ki aparat 1.5 v-lu akumlyatorlarla işləyir. İndi aldigim yararsızdı ya yox? Aldıgım Varta 2500 Ni-MH 1.2 v

Battareyalar AA(AAA) tiplidirsə heç bir problem olmayacaq.

FAN
#85 İsmarıcı çap et
Göndərilmişdir 05/07/2009 07:00

Yeni

FAN tərəfindən yazılıb

Battareyalar AA(AAA) tiplidirsə heç bir problem olmayacaq.

Inşallah Smile AA tiplidi, nikel metal hidritdi, amma 1,5 əvəzinə 1,2 volt olmağı məni narahat edirdi. Çox sağ ol Habib Smile

FAN
#86 İsmarıcı çap et
Göndərilmişdir 05/08/2009 08:42

Yeni

Canon A2000de manual fokuslama yoxdu, bu funksiya cox lazımlıdı ya yox?

Habib Muradov
#87 İsmarıcı çap et
Göndərilmişdir 05/08/2009 09:22

İdarəçi

FAN tərəfindən yazılıb
Canon A2000de manual fokuslama yoxdu, bu funksiya cox lazımlıdı ya yox?

Bu barədə danışmışdıq deyəsən. Mənual fokuslama barədə dərslik var. Bəzi hallarda lazım gələ bilər. Şüşədən çəkəndə və s.

good_day
#88 İsmarıcı çap et
Göndərilmişdir 06/10/2009 16:42
Yeni

İsmarıclar: 1
Qeydiyyat tarixi: 10.06.09

məlumatlara görə çox təşəkkür edirəm.bu saitlə bu gün tanış oldum.çox maraqlıdı.mən fotoaparat almaq istəyirəm. belə bir sualım var: rezolusiya nədir? rezolusiya piksel nədir?
Canon PowerShot A2000 IS yoxsa Canon PowerShot A1000 IS hansi məsləhətlidir?

Habib Muradov
#89 İsmarıcı çap et
Göndərilmişdir 06/10/2009 18:15

İdarəçi

2000 -i seçmək olar. Fərq elə də böyük deyil. Rezolyusiya Maksimum imkanlı çəkilən fotoşəklin ölçüləridir, piksellərlə. Yəni eni və hündürlüyü onu da bir-birinə vursan alacaqsan meqapiksel.

mika-nasib
#90 İsmarıcı çap et
Göndərilmişdir 02/01/2010 13:31
Yeni

İsmarıclar: 1
Qeydiyyat tarixi: 01.02.10

salam Həbib. mən fotokamera almaq istəyirəm 2 secim arasinda qalmişam.seçim etmək mənə çox çətindi.kömək istəyirəm.canon power shot D10 və canon digital ixus 980 is xahiş edirəm məsləhət verəsən. əvvəlcədən çox sağ ol.

Habib Muradov
#91 İsmarıcı çap et
Göndərilmişdir 02/01/2010 19:33

İdarəçi

mika-nasib tərəfindən yazılıb
salam Həbib. mən fotokamera almaq istəyirəm 2 secim arasinda qalmişam.seçim etmək mənə çox çətindi.kömək istəyirəm.canon power shot D10 və canon digital ixus 980 is xahiş edirəm məsləhət verəsən. əvvəlcədən çox sağ ol.

neçəyə, haradan alırsız. Seçiminizi izah etsəniz düşünmək olar.

Azerbaycan_li
#92 İsmarıcı çap et
Göndərilmişdir 05/01/2010 12:16
Paylaşan Photoshopçu

İsmarıclar: 1334
Qeydiyyat tarixi: 16.06.08

salam....

hərkəs yaxşıdır inşallah...

mənim fotokameramı görmüşdünüz deyeəsən, kiçikdir və o qədər də yaxşı çəklişlər etmir... bir sözlə sıxlmışam, heç şəkil çəkəsim gəlmir bunla...

Mən Sizin ( Həbib ) və Tural_M fotokameralarını görmüşdüm....hətta Tural_M kamerasıyla çəkil çəkmişdim...Onlar daha yaxşıdı amma mürəkkəbdi...mən o kameralardan alsam, üzərində qurcalayaraq öyrənə bilərəm mi?

bir başqa mənim kamera ilə məsələn böcəkləri və s yaxından çəkmək mümkün olmur...və yaxından böcək və s çəkdikdə daha aydın görsənən kamera istəyirəm...

və bu fotokameralarla harada maraqlanmaq olar? internetdə sadəcə sizin yazdığınız bu saytı tapdım http://dpreview.com/
azərbaycan dilində məlumat olduqca azdır...

və sonda ən önəmli məsələ bu kameraların qiymətləri necədir? münasibdir mi? ...

mövzunu ən başdan oxudum bu arada son 4 cü səhifə xaric...amma qiymət mövzusunda bir şeyə rastlamadım ...

ve kamera seçimindəki sizin fikirləriniz də gözəldir..mən heç belə düşünməmişdim...

inşallah fikrim aydın oldu?.. fotokamera almaq istəyirəm və uyğun qiymətə və profissional fotokamera...ən azından kompakt olmasın...
Düzəltdi: Azerbaycan_li tarix: 05/01/2010 12:17
Mən yalnız məni yaradana ibadət edərəm. Çünki O, məni doğru yola yönəldəcəkdir. (Zuxruf 27)

musab.azeriblog.com
Habib Muradov
#93 İsmarıcı çap et
Göndərilmişdir 05/02/2010 17:27

İdarəçi

Azerbaycan_li tərəfindən yazılıb
salam....

hərkəs yaxşıdır inşallah...

mənim fotokameramı görmüşdünüz deyeəsən, kiçikdir və o qədər də yaxşı çəklişlər etmir... bir sözlə sıxlmışam, heç şəkil çəkəsim gəlmir bunla...

Mən Sizin ( Həbib ) və Tural_M fotokameralarını görmüşdüm....hətta Tural_M kamerasıyla çəkil çəkmişdim...Onlar daha yaxşıdı amma mürəkkəbdi...mən o kameralardan alsam, üzərində qurcalayaraq öyrənə bilərəm mi?

bir başqa mənim kamera ilə məsələn böcəkləri və s yaxından çəkmək mümkün olmur...və yaxından böcək və s çəkdikdə daha aydın görsənən kamera istəyirəm...

və bu fotokameralarla harada maraqlanmaq olar? internetdə sadəcə sizin yazdığınız bu saytı tapdım http://dpreview.com/
azərbaycan dilində məlumat olduqca azdır...

və sonda ən önəmli məsələ bu kameraların qiymətləri necədir? münasibdir mi? ...

mövzunu ən başdan oxudum bu arada son 4 cü səhifə xaric...amma qiymət mövzusunda bir şeyə rastlamadım ...

ve kamera seçimindəki sizin fikirləriniz də gözəldir..mən heç belə düşünməmişdim...

inşallah fikrim aydın oldu?.. fotokamera almaq istəyirəm və uyğun qiymətə və profissional fotokamera...ən azından kompakt olmasın...

Nə qədər bahalı nəqədər funksional kamera olsaq belə bilməliyik ki əsas kökləyəcəyimizlər pərdə sürəti və diafraqmadır. Bu barədə narahat olmağa dəyməz..

Daha kiçik obyektləri yaxından çəkmək üçün sizə macro obyektiv lazım olacaq. Kameranın fərqi yoxdur və ya kameranın yalnız "bədənini" "body" almaqla sonradan obyektiv seçimi edə bilərsən. Amma bu biraz bahalı əyləncə olacaq

Kameralar üçün NLT nin saytına baxa bilərsən. Qiymətlər müxtəlifdir. Bax gör hansı Sənə daha uyğundu. Müzakirəni davam edərik.

Foruma keç:

Oxşar mövzular
Mövzu Forum Cavablar Son ismarıc
Bu effecti necə edim? Photoshop`da kömək edək 2 08/23/2010 13:06
şəklə belə effekt necə verə bilərəm Photoshop`da kömək edək 16 05/19/2010 15:40
Bele effekt necə edə bilərəm ? Photoshop`da kömək edək 4 05/12/2010 18:44
HTML sənədimizə flashı necə daxil edək? HTML 6 01/29/2010 22:01
Şəkili keyfiyyət itirmədən həcmini necə böyüdüm? Photoshop`da kömək edək 20 01/26/2010 11:09